Hirdetés
. Hirdetés

Fontos információ MinDig TV-seknek

|

Április 29-én az Antenna Hungária technológiaváltásának keretében átállást hajtanak végre Északnyugat-Magyarországon.

Hirdetés

Hirdetés

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság előírásaival összhangban április 29-én, szerdán 0:00 és 12:00 óra között teljes vagy részleges leállás várható a MinDig TV és a MinDig TV Extra szolgáltatásokban.

A folyamat az északnyugat-magyarországi régiót érinti a következő településeken: Bakonyszentkirály, Győr, Kőszeg, Lenti, Sopron, Szentgotthárd, Szombathely, Vasvár, Zalaegerszeg. A megadott időszakban bizonyos csatornák nem lesznek elérhetők.

Az átállás többlépcsős műszaki folyamat, ennek első lépése a DVB-T2 technológiára történő átállás, majd később ezt követi a HEVC kódolásra történő átállás. Április 29-én a MinDig TV Extra ügyfelek esetében DVB-T2 átállás valósul meg, emellett frekvenciacserékre kerül sor egyes körzetekben. Az üzemszünetet követően az érintett körzetekben szükségessé válik a dekóderek újrahangolása.

A zökkenőmentes átállás érdekében fontos, hogy az előfizetők már most beüzemeljék a postán kapott új DVB-T2 szabványú dekódert, mert a MinDig TV Extra adása a későbbiekben már csak az új eszközzel lesz elérhető!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.