Hirdetés
. Hirdetés

Fontos javítást adtak ki a Windows 10-hez

|

Az Intel mikrokód-frissítések a hardveres hibákat orvosolják.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft kiadta az új Intel mikrokód-frissítését a Windows 10 összes verziójához, így a 1909. és az 1903. változathoz (vagyis a tavaly novemberi és májusi funkciófrissítéshez).

A frissítések teljes listáján még a 2015. júliusi Windows 10 változat is szerepel, viszont a 2004. változat, a tavasszal megjelenő nagy funkciófrissítés még értelemszerűen hiányzik róla.

A hardverhibák megoldásán kívül az új Intel mikrokód-frissítések a következő processzor-családokhoz nyújtanak támogatást: Denverton; Sandy Bridge; Sandy Bridge E, EP; Valley View; Whiskey Lake U.

Ezek a frissítések kifejezetten a hardveres problémák elhárítására készültek, és a február 11-i frissítő kedden a Windows 10  további biztonsági javításokat kap. A csomag az összes Windows 10 változathoz tartalmaz majd kumulatív frissítéseket.

A Microsoft és az Intel azt tanácsolja, hogy minden felhasználó a lehető leghamarabb telepítse az új mikrokód-frissítéseket. A telepítés csak a rendszer újraindításával válik teljessé, ezért a művelet elkezdése előtt mindenképp mentsük, amin éppen dolgozunk.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.