Hirdetés
. Hirdetés

Fontos javítást hoz a Windows 10 következő kumulatív frissítése

|

A Microsoft kijavította a fájlkeresési hibát, amit a novemberi frissítés okozott.

Hirdetés

Hirdetés

Bár a Windows 10 idén novemberben kiadott funkciófrissítése (v. 1909) sokkal kicsiszoltabb volt, mint némely korábbi elődje, azért ez a csomag sem sikerült teljesen hibátlanra. A legtöbb bosszúságot az a probléma okozta, hogy a frissítést követően számos rendszeren lebénult a Windows 10 fájlkezelőjének keresőfunkciója.

A felhasználók nem csak lefagyásokról panaszkodtak, hanem arról is, hogy a tartalmak bemásolásához használt jobb gombos kattintás is működésképtelenné vált a frissítés után.

A Microsoft mostanra orvosolta a hibát, és a következő kumulatív frissítéssel közre is adja a javítást. A működést egyébként minden valószínűség szerint egy új, még tesztelés alatt álló funkció bolondította meg, amit a Microsoft kissé óvatlan módon beletett a novemberi változatba.

A Windows Insider program résztvevői már meg is kapták a javítást, ami azt jelenti, hogy hamarosan a felhasználók szélesebb köre is hozzájuthat a folthoz. Erre minden bizonnyal januárban, a következő frissítő szerdán kerülhet sor.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.