Hirdetés
. Hirdetés

Fontos változás a Windows 10 frissítésében

|

Az újfajta megközelítés nagyobb felügyelet biztosít számunkra a továbbfejlesztés tekintetében.

Hirdetés

Hirdetés

A Windows 10 operációs rendszer alig több mint egy hete kiadott, 1909-es verziószámú, November 2019 Update nevű funkciófrissítése arról nevezetes, hogy az eddig megjelent nagy frissítések közül ebben találkozhatunk a legkevesebb újdonsággal. Az igazi újdonság vele kapcsolatban az, ahogyan terjeszti a Microsoft. Ha a számítógépünk frissítéséről nem a vállalatok által használt Windows Server Update Services (WSUS) vagy System Center Configuration Manager (SCCM) gondoskodik, akkor erre a feladatra a jó öreg Windows Update-et használhatjuk.

És itt jön a meglepetés: a 1909-es változat akkor jelenik itt meg, ha kattintunk a Frissítések keresése gombon (és ha PC-nket kompatibilisnek minősíti a Microsoft), de magától nem telepítődik, ezt nekünk kell kezdeményeznünk. Ez az újfajta megközelítés nagyobb felügyelet biztosít számunkra a frissítés tekintetében. Mi több, jelen esetben a telepítés gyors lesz, ha a 1903-as verzióról frissítünk, ami tovább erősíti az érzést, hogy itt csupán egy egyszerű szervizcsomaggal állunk szemben.

További érdekesség, hogy az 1903-as és a 1909-es verzióhoz kiadott biztonsági frissítések megegyeznek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.