Hirdetés
. Hirdetés

Fontos Windows 10 frissítés érkezik

|

A hónap második keddjén a Microsoft ismét küldi a szokásos csomagot.

Hirdetés

Hirdetés

Megint itt van a nap, amikor a Windows 10 felhasználók felkészülhetnek egy újabb tartalmas frissítési menetre. A februári frissítő kedden érkező kumulatív pakk biztonsági javításokat és teljesítményjavító elemeket egyaránt tartalmaz.

Ebben a hónapban a  Microsoft a Spectre Variant 2 sebezhetőség foltjait is kézbesíti, mivel az Intel nemrég kiadta a Skylake lapkákhoz szolgáló átdolgozott javításokat. A Microsoft ezekhez a saját Windows javításait is mellékeli, a többi gyártóé a firmware frissítésekkel érkezik.

A múlt havi kedd gyakorlatilag semmilyen új kumulatív frissítést nem hozott a Windows 10-hez, mivel a Microsoft néhány nappal korábban már leszállította őket a Meltdown és Spectre sebezhetőségek kapcsán.

Az AMD rendszerekhez készült javítást azonban pár nap múlva visszavonták, mert kiderült róla, hogy számos gépet lebénít.

Bár a hibákat később javították, még mindig vannak PC-k, amik nem működnek rendesen. A februári kumulatív frissítés ezeket a problémákat is orvosolni fogja.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.