Hirdetés
. Hirdetés

Fotók a fotelból

|

Fotónyomtatás otthon? Drága. Fotókidolgozás boltban? Időigényes. Ám van megoldás: otthonról kényelmesen elintézhetjük már ezt is.

Hirdetés

Az interneten keresztül történő előhívás gyakran még annál is kedvezőbb, mint ha befáradnánk a boltba, és ott vennénk igénybe a szolgáltatást. Ennek oka, hogy ilyenkor a műveleteket szinte teljes egészében a PC végzi, és csak minimálisan kötjük le az értékes emberi munkaerőt.

Kétféle online előhívást különböztethetünk meg: az első esetben a felhasználó elküldi a kidolgozandó képeket, majd pár nap múltán futár, esetleg a postás meghozza a kész fotókat. Ez a variáció kétségkívül a legkényelmesebb, ám nem feltétlenül pénztárcabarát. Tudnunk kell, hogy a képek kiszállításának költségét rendszerint ránk terheli a megbízott cég, viszont egy bizonyos értékhatár felett (általában 5000 forint) a szállításért nem kell külön fizetnünk. Ebben az esetben már elmondható, hogy a szolgáltatás nemcsak kényelmes, de költséghatékony is. A második eshetőség az, amikor kis tételben, esetleg gyorsabban szeretnénk a képekhez jutni. Ekkor is a világhálón küldhetjük el a felvételeket, majd a megbeszélt időpontban befáradunk a boltba, és átvesszük az elkészült anyagot.

Tovább a PC World cikkére

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.