Hirdetés
. Hirdetés

Friss Dell Vostro és XPS kollekció

|

A Dell bemutatta a kifejezetten kisvállalkozások számára fejlesztett új Vostro 3360, 3460 és 3560, valamint az XPS 13 Ultrabook modellhez csatlakozó XPS 14 és XPS 15 laptopokat.

Hirdetés

A laptopok a legújabb, harmadik generációs Intel processzorokkal is elérhetők, a megnövelt akkumulátor-élettartam pedig több óra töltés nélküli üzemidőt biztosít a felhasználók számára. A széles körű vezeték nélküli kapcsolódási lehetőségek és együttműködést segítő megoldások – például a HD webkamera és mikrofon, a Waves MaxxVoice Pro, a Bluetooth 4.0 technológia, valamint a választható 4G LTE mobil széles sáv (a Vostro 3360 és 3460 esetében) a Dell NetReady mobil szélessávú szolgáltatással – lehetővé teszik a folyamatos és bárhonnan elérhető virtuális kapcsolatot.  A választható 32 GB-os mSATA SSD kártyával mindhárom laptop támogatja az Intel Rapid Start és Smart Response technológiákat.

 



A vállalati ügyfelek kényelmi szempontjainak, valamint a biztonsággal és garanciával kapcsolatos elvárásainak megfelelően az új Dell Vostro 3360, 3460 és 3560 modellekhez NBD (Next Business Day) garancia tartozik, amely a hibabejelentést követő munkanapon biztosít helyszíni javítást. A szolgáltatás keretében a Dell támogatói csapata és a hivatalosan elismert szakembere helyszíni hibaelhárítást, teljes körű, 24 órás internetes támogatást, illetve telefonos technikai támogatást nyújt az ügyfelek számára.

 



A kulcsfontosságú adatok biztonságos védelméről az alapkiépítés részét képező ujjlenyomat-olvasók, a fájlok és mappák digitalPersonal fájlvédelmi szoftverrel történő titkosítása, valamint a Trend Micro biztonsági szoftvere gondoskodik. A Dell DataSafe biztonsági mentési szolgáltatás az értékes adatokat online menti egy védett, távoli tárhelyre, emellett a ProSupport szolgáltatást választó ügyfelek 24 órás támogatást kapnak. Az Accidental Damage Service szolgáltatás pedig váratlan helyzetekre – leesés, leöntés, elázás és más apróbb munkahelyi balesetek esetén – nyújt külön védelmet a felhasználók számára.

 



A Dell egyúttal bejelentette az XPS 13 Ultrabook modellhez csatlakozó XPS 14 és XPS 15 laptopokat, melyek két további képernyőméretet, multimédiás tartalom-létrehozási és szórakozási lehetőségeket, valamint igényes kialakítást kínálnak a felhasználók számára.

Az XPS 14 és kiváló fényerejű, 14”, 400 nit fénysűrűségű HD+ kijelzővel, valamint kiemelkedő grafikus teljesítménnyel rendelkezik, és akár 11 órán keresztül használható akkumulátorról. A laptop választható harmadik generációs Intel Core i5 vagy i7 processzorral, háttérvilágítással ellátott billentyűzettel, SSD-meghajtóval, valamint HD Waves MaxxAudio 4 audio-technológiával. A 20 mm vékony modell mérete megfelel a 13” laptopokénak, valamint két fő konfigurációs változatban is elérhető. Az XPS 14 Ultrabook laptop strapabíró alumínium háza szilkonalapú borítást kapott. A választható integrált mobil szélessávval rendelkező XPS 14 vonzó, fekete bőr hátlapja pedig gondoskodik a beépített antennák vételének zavartalanságáró.

 



Az XPS 15 élénk, szegélyekig kifutó és a hagyományos kijelzőknél 75 százalékkal nagyobb fényerejű kijelzője mellett jó teljesítményt, grafikai képességeket és nagy felbontást kínál a kreatív feladatokhoz és szórakozáshoz egyaránt. Az alapkiépítésben is nagyteljesítményű NVIDIA grafikus kártya, a háttér-világítással rendelkező billentyűzet, valamint a választható integrált, tálca nélküli Blu-ray meghajtó található. Az XPS 15 modell egyetlen alumíniumlapból megmunkált alumíniumváza erős és tartós, a szilikonalapú borítás pedig kellemes tapintású. A szegélyekig kifutó edzett Corning Gorilla Glass kijelző szintén masszív, és a szinte keret nélküli kialakításnak köszönhetően elegáns megjelenést kölcsönöz az új modellnek.

 


Az új Vostro modellek 2012 július 2-tól, míg az XPS 14 és 15 gépek július 40-tól lesznek elérhetőek Magyarországon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.