Hirdetés
. Hirdetés

Friss hírek a Windows 10X-ről

|

Hírek szerint alkalmassá teszi a Microsoft a kihajtható eszközökön való használatra tervezett operációs rendszert az egyképernyős berendezéseken való futtatásra.

Hirdetés

Hirdetés

Bár kiderült, hogy a Microsoft csak jövőre jelenteti meg a koronavírus-járvány miatt a kétképernyős, kihajtható Surface Neo eszközt - és hasonlóan tesznek a kompatibilis berendezéseken dolgozó más gyártók is, köztük a Dell, a Hp és a Lenovo - , az eredeti tervek szerint ezen debütáló Windows 10X operációs rendszer fejlesztése nem áll le.

Hírek szerint a Microsoft alkalmassá kívánja tenni a merőben új koncepcióra épülő szoftvert az egyképernyős eszközökön való futtatásra is, ami azt jelenti, hogy már az idén haználatba vehetjük az ígéretes új funkciókat kínáló rendszert.

Ráaádásul a szoftvergyártó óriás azon dolgozik, hogy a Windows 10X egyes modern szolgáltatásait - többek között az appok konténerben történő futtatását - átvigye a jó öreg Windows 10-be.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.