Hirdetés
. Hirdetés

Frissül és kibővül a céges Gmail

|

Androidon és weben is elérhetők az újdonságok, melynek köszönhetően sokkal könnyebben navigálhatunk a Gmail kínálta céges szolgáltatások között.

Hirdetés

Az androidos G Suite előfizetőknek már egy pár hete feltűnhetett, hogy a Gmailen feltűnt egy alsó sáv melynek köszönhetően könnyen válthattunk a levelezőről a Google videóhívásokhoz való programjába, a Meetbe. A cég most bejelentette, hogy ez pusztán csak az első lépés volt azon az úton, melynek keretében szeretnék sokkal könnyebben kezelhetőbbé tenni a céges felhasználásra szánt szolgáltatásaikat.

Hirdetés

Az új dizájnnak köszönhetően a Gmail egy teljes értékkel bíró munkaeszközzé válhat, hiszen a levelzésen kívül innentől a Chat, a Docs, a Rooms és a Meet is elérhető lesz rajta keresztül, méghozzá  a gyártó ígérete szerint gyorsan és egyszerűen. Ez könnyebbé teheti a munkát, hiszen nem kell elhagyjuk a felületet, ha mondjuk egy meetinget szeretnénk beütemezni, vagy egy Slackhez hasonló csoportos chatet szeretnénk létrehozni, hiszen ezekre ott a Chat és a Rooms. Emellett könnyen szerkeszthetjük a Google felhőben tárolt dokumentumait a Google Docs-ban, szintén a Gmailen belül.

Ezeken keresztül új funkciók is élesedtek, így például kioszthatunk csoportos feladatokat, ezeket képesek lehetünk priorizálni, és a Roomson keresztül értesítéseket kapunk róla, ha előrelépés történt az adott feladattal. Emellett könnyebb az átjárás is a különböző platformok között, így sokkal egyszerűbben mozgathatunk információkat vagy fájlokat a levelezésünkből a chatre és fordítva. 

Az új funkciók jelenleg kizárólag a G Suite androidos és webes felhasználói számára elérhetőek, arról pedig egyelőre semmit nem tudunk, hogy mikor élesednek iOS-en is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.