Hirdetés
. Hirdetés

Frissült a Sync Framework

|

Az időzítés nem véletlen. A Windows Cloud-ra készülnek?

Hirdetés

Letölthető a Microsoft Sync Framework legfrissebb verziója. Segítségével a szoftverfejlesztők rendszereiket mobilabbá tehetik, az úgynevezett alkalmanként csatlakozó eszközök szinkronizálásával. Olyan programokat hozhatnak létre, amelyek erősen támaszkodnak ugyan az internetre, de kapcsolat nélkül is működnek, lehetővé téve cache-elven fájlok, adatok, beállítások és feedek P2P mobil eszközökre - telefonra, PDA-ra - tablet PC-re - történő átvitelét. A Sync Framework ezen felül képes komplett adatbázisok átvitelére is, s alapból Microsoft ADO.NET, fájl rendszer és RSS-ATOM feedek szinkronizálására képes.

 

syncframe.jpg
 

 

A Microsoft nagy reményeket fűz a frissített Sync Framework alkalmazáshoz, amely saját bevallásuk szerint az új cloud computing technológiájuk kulcseleme lehet, így többek között az egyelőre még rejtélyes Windows Cloud-nak is. Minderről viszont csak a PDC után lehet majd többet tudni, ahol egy külön előadásban foglalkoznak a Sync Framework-kal: „Megnézzük, miként játszik a szinkronizáció kulcsszerepet a felhőszerű környezetek menedzselésében, létrehozva egy központi bázist, amely segítségével a vállalkozások hatékonyabban használhatják mobil eszközeiket, és a cégek közötti kommunikációt is javíthatják" - áll a PDC előadásának kiírásában.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.