Hirdetés
. Hirdetés

Frissült a Windows Live

|

Többek között tetszetősebb kezelőfelületet, és 25 GB-os tárhelyet kapott.

Hirdetés

A Microsoft a korábban bejelentetteknek megfelelően az éjjel frissítette a Windows Live szolgáltatását. Az újdonságok a hazai felhasználók számára is elérhetőek, ehhez a Live ID azonosítóval rendelkezőknek a home.live.com oldalon kell bejelentkezniük, vagy a Messengeren belül az "ugrás a saját tárhelyére" gombra kell kattintaniuk. A frissítések egyelőre csak a Live online szolgáltatásait érinti, így a Live Home, a Spaces, az Events, a SkyDrive, a Live Groups és a Photos alkalmazásokat, míg a Live Wave 3 végleges verziójára még várniuk kell a felhasználóknak.

 

ujlive.jpg
 


A változások már a kezdőlapnál szembetűnőek. A korábbi vezérlőhöz képest ugyanis egy tetszetősebb felület fogad minket, ahol folyamatosan figyelemmel kísérhetjük ismerőseink aktivitásait, ahogyan ők is szemmel tarthatnak bennünket. Itt a korábban megszokottal szemben nem csak a Live-os tevékenységünket jeleníthetjük meg, hanem csatolhatjuk hozzá saját blogunk RSS-csatornáját, valamint többek között Flickr, Twitter, Photobucket és StumbleUpon profilunkat is.

A kezdőlapunknál ezen felül például diavetítést is beállíthatunk képeinkből, amelyet a Live a Windowsokhoz hasonlóan a SkyDrive dokumentumok mappáján belül helyez el. Ez, és a megnövelt 25 GB-os tárhely jelzés értékű lehet a leendő fejlesztési irányvonalról. Így - mint az korábban kiderült - a FolderShare helyére is a Live Sync került, ami az adatok szinkronizálásához már az új megnövelt tárhelyet fogja használni. Az új Live ezen kívül sok apró újítást tartalmaz, amiről a fejlesztők blogjában olvashat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.