Hirdetés
. Hirdetés

Fujitsu Primergy szerverek a kisvállalatoknak

|

A Fujitsu bemutatta új Primergy szervereit (Primergy TX100 S3 Standard és Primergy TX100 S3 Core Edition), amelyek révén sokoldalú belépő szintű megoldás birtokába jutnak a kisvállalatok.

Hirdetés

Fujitsu Primergy TX100 S3 szerver
Fujitsu Primergy TX100 S3 szerver
A Primergy TX100 S3 Standard Edition azoknak a KKV-knak készült, amelyek a fájlkezelés, a nyomtatás, a webes működés és az irodai alkalmazások támogatására keresnek szervert. A megnövelt processzorteljesítményű, bővíthető memóriával ellátott Standard Edition egyszerűen kezelhető. Támogatja a 7x24 órás üzleti működést, és opcionális tartalékakku-egységgel akadályozza meg a véletlen rendszerkiesést.

A „headless" technológiát támogató Primergy TX100 S3 Core Edition toronyszerver kifejezetten olyan kisvállalatoknak készült, amelyek nem akarnak a bonyolult IT-adminisztrációval bajlódni. A headless megoldás lényege, hogy a Core Edition a standard Remote Desktop technológia segítségével - saját monitor, billentyűzet vagy egér nélkül -, a hálózat bármely PC-jéről adminisztrálható. Így a szerver kevesebb helyet foglal és üzemeltetési költsége is alacsonyabb.

A Fujitsu „Just power-up ‘n' run" technológiája számottevően csökkenti a felügyelet komplexitását, idő- és költségigényét az új szervertulajdonosodok számára, mivel a szerver már előtelepítve tartalmazza a Microsoft Windows 2008 R2 Foundation operációs rendszert. A Fujitsu önjavító szoftvert is telepített a rendszerre, így a Primergy TX100 S3 Core Edition automatikusan észleli és javítja a rendszerbetöltési ciklusban fellépő hibákat.

A szerverek energiahatékonysága üzem közben 94%. A Fujitsu 0 wattos funkcionalitásának köszönhetően egyáltalán nem fogyasztanak áramot kikapcsolt állapotban, ám ekkor is lehetővé teszik az adminisztrátor számára a karbantartási feladatok elvégzését. Mindkét modell halogénmentes nyomtatott áramköri lapkákkal rendelkezik.

A Fujitsu Primergy TX100 S3 és TX100 S3 Core Edition a világon mindenütt kapható. A szerverek pontos ára és elérhetősége régiótól és konfigurációtól függ. Hazánkban 2011. október végétől jelenhetnek meg az első ilyen modellek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.