Hirdetés
. Hirdetés

Stylistic M532 - üzleti táblával újít a Fujitsu

|

A Fujitsu a Mobile World Congressen bemutatta a Tegra 3 processzorral szerelt üzleti használatra is szánt táblagépét, a STYLISTIC M532-őt.

Hirdetés

A CES-en nem volt hiány a Tegra 3-mas eszközökből, de egy készülék akkor nem érkezhetett meg, az pedig nem volt más, mint a Fujitsu STYLISTIC M532. Az akkori hiányt a cég a Mobile World Congressen pótolta, ahol végül bemutatásra került az üzleti szférába is szánt táblagép. A 10,1 hüvelykes 1280 x 800 pixeles kijelzővel, 16 GB belső tárhellyel, SIM kártya slottal és 8 megapixeles elsődleges kamerával rendelkező tableten korábban még Android 3.2 futott, de a májusi megjelenésére már az Ice Cream Sandwich veszi át a stafétát.

 

 

A táblagép üzleti szférába való beilleszkedését a Fujitsu a Microsoft virtuális asztali infrastruktúra (VDI), a Citrix, a VMware natív támogatásával, az előretelepített üzleti alkalmazásokkal és a biztonsági funkciókkal igyekszik alátámasztani. A májusban érkező 560 grammos táblagép 499 eurós áron kerül bevezetésre.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.