Hirdetés
. Hirdetés

Golflabda szélességű asztali számítógépek

|

Falra is felszerelhető vagy az íróasztal aljára is felfüggeszthető gépet jelentett be a Lenovo.

Hirdetés

A Lenovo új ThinkCentre M92p típusú „tiny”, azaz kisméretű asztali PC-jét, mely Intel vPro technológiára alapul és csupán egy liter térfogatú, vastagsága pedig épp megegyezik egy golflabda átmérőjével (34,5 mm). A legújabb asztali teljesítmény-kezelővel van felszerelve, ami hatékony energiafelhasználást, megnövekedett megbízhatóságot és kezelhetőséget biztosít.

ThinkCentre M92p
ThinkCentre M92p

A kis gép nemcsak, hogy kényelmesen elhelyezhető az asztalon, de falra is felszerelhető vagy felfüggeszthető az íróasztal aljára. Az akár harmadik generációs Intel Core i5 processzorral is kérhető gép grafikus vezérlő hozzáadása nélkül mozaik módban akár négy, függetlenül pedig három monitor csatlakoztatását is támogatja. A Lenovo eközben kisméretű gépekhez készített kiegészítőinek kínálatát is bővíti.

Az M92/M92p/M72e kisméretű asztali számítógépek SSD vagy hagyományos meghajtóval, integrált grafikus chippel, USB 3.0 és Wi-Fi kapcsolattal is kérhetőek. A Lenovo Enhanced Experience 3 for Windows 7 (EE3) technológiának köszönhetően a nem optimalizált PC-khez képest 30 százalékkal gyorsabb rendszerindítás érhető el. A felhasználók bizalmas adatainak biztonságáról a TPM biztonsági chip adatvédelmi megoldása és a RAID 0,1 rendszer gondoskodik. A PC Cloud Manager for Intel vPro technológiának köszönhetően az informatikai szakemberek webalapú rendszereken keresztül távolról felügyelhetik PC-flottáikat felügyeleti konzol használata nélkül.

A kisméretű M92/M92p/M72e számítógépek rendelkeznek az EPEAT Gold, UL Environment Gold, Energy Star, GREENGUARD és Cisco EnergyWise tanúsítványokkal.

ThinkCentre M92z AIO
ThinkCentre M92z AIO

A Microsoft Lync követelményeinek is megfelelő M92z AIO számítógépet a munkahelyi együttműködésre tervezték: az új, 23 hüvelykes IPS LED kijelző 178 fokos betekintési szöggel rendelkezik, emellett HD felbontású webkamerával rendelkezik. A tükröződésmentes kijelző opcionálisan multitouch-képes változatban is elérhető, a hangzásról pedig a Dolby Advanced hangrendszer gondoskodik. Beépített Wi-Fi áll rendelkezésre, a praktikus kialakítás pedig gyors és egyszerű javításokat és frissítéseket tesz lehetővé.

Az M92z nem csupán erős és jól kezelhető, hanem az iparág leginkább környezettudatos AIO PC-je is egyben: a műanyag alkatrészeinek több mint 50 százaléka újrafelhasznált anyagokból készül, illetve a legtöbb energiafelhasználásra vonatkozó és környezetvédelmi minősítést is megkapta, mint például az EPEAT Gold, UL Environment Gold, Energy Star, TCO Edge, GREENGUARD, Cisco EnergyWise és TUV Green Mark.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.