Hirdetés
. Hirdetés

GSM-R projekt: a harmadik pályázat

|

A NISZ közzétett a független mérnök feladatainak ellátására kiírt nyílt közbeszerzési eljárásról szóló hirdetményét.

Hirdetés

A Kormány 2012. novemberi döntésében a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató (NISZ Zrt.) Zrt-t jelölte ki a GSM-R rendszer megvalósítójának, és az ezzel összefüggő támogatás kedvezményezettjének. A projekt célja, hogy megteremtse a nemzetközi vasúti forgalom átjárhatóságát, valamint növelje a közlekedés biztonságát és hatékonyságát.

 

A döntés alapján a NISZ Zrt. hatáskörébe tartozik a tervezésre, a kiépítésre és az implementációra vonatkozó közbeszerzési eljárás lebonyolítása. A GSM-R rendszer megvalósítását célzó 2012. december 22-én kiadott első, majd a 2013. május 4-én közzétett második pályázati felhívást követve 2013.05.31-én a NISZ Zrt. 2013/S 104-178532 számon, az uniós közbeszerzési hirdetmények oldalán (TED) közzétette a „GSM-R rendszer beszerzése és kapcsolódó szolgáltatások” elnevezésű projekt harmadik, a független mérnök feladatainak ellátására kiírt nyílt közbeszerzési eljárásról szóló hirdetményét.

A nyertes pályázónak a GSM-R projekt megvalósítása során műszaki ellenőri és beruházás-felügyeleti feladatokat kell majd ellátnia. Feladata a GSM-R rendszer szállítására szerződést kötött vállalkozók tervezési és kivitelezési tevékenységének műszaki ellenőrzése, munkájuk összehangolása és ellenőrzése, előrehaladási jelentések készítése, az ajánlatkérő folyamatos tájékoztatása és döntéseinek végrehajtása a dokumentációban foglaltak szerint.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.