Hirdetés
. Hirdetés

Gyilkos kapcsoló lesz a Windows 10 S-ben!

|

Egy képernyőfotóból kiderült, hogyan tudjuk kikapcsolni a korlátozott működést

Hirdetés

Hirdetés

Amikor a Microsoft úgy döntött, hogy a Windows 10 S-et átkereszteli "S mode"-ra, és nem csak a Pro, hanem az összes OS-változat számára hozzáférhetővé teszi, tudható volt, hogy ez a lépés várhatólag már változásokat is elindít.

Egy Twitteren közzétett képernyőfotó tanúsága szerint viszont a Microsoft azt a módot, ahogy az S-ből a teljes Windowsra tudunk átkapcsolni, nem változtatja meg.

Ehhez továbbra is a Microsoft Áruházat kell használnunk, ahogy korábban a Windows 10 S-nél, és a "gyilkos kapcsoló" mindazok számára elérhető lesz, akik meg akarnak szabadulni az S működési mód megszorításaitól.

Az S mód kikapcsolásával visszakapjuk annak lehetőségét, hogy másféle - nem csupán a Microsoft által jóváhagyott - alkalmazásokat is telepítsünk a rendszerre

Fontos azonban tudni, hogy az utca egyirányú, mivel nem lehet ugyanilyen könnyen visszatérni az S módhoz: csak egy helyreállító meghajtó használatával tudjuk újra engedélyezni ezt a működést.

Az S mód a Windows 10 Redstone 4 megjelenésével válik hozzáférhetővé a Windows 10 felhasználói számára

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.