Hirdetés
. Hirdetés

Hálózatba kapcsolt élményszolgáltatás

|

A Cisco leányvállalataként működő Scientific Atlanta a 2007-es Fogyasztói Elektronikai Kiállításon (CES) mutatta be újdonságait.

Hirdetés

Az elkülöníthető biztonsági technológiák kategóriában az új termékek egész sora áll a kábeltévés szolgáltatók rendelkezésére, többek között a Multi-Stream CableCARDTM kártya, számos dekóder, hagyományos felbontású digitális kamerák, és két tuneres, nagyfelbontású (HD) digitális DVR-felvevők. A cserélhető biztonsági kártyák a fizetős kábeltévés csatornák kódolását, illetve a tartalomhoz való feltételes hozzáférést kezelik.

A CES idei innovációs díjának nyertese, a D9054 HD AVC kódolója lehetővé teszi a maximális sávszélesség kihasználását. A D9054 a Scientific Atlanta egyedülálló, a teljes képkockát egészben kezelő megközelítése javít a feldolgozási sebesség korlátozottságán, ami határt szab a hagyományos, képdaraboláson alapuló kódolóknak.

A Scientific Atlanta Explorer 8455DVBTM készüléke az európai piacra szánt legújabb DVR-technológia. MPEG-4/H.264 HD dekódolást, három tunert, EuroDOCSIS 2.0-t, Ethernet portokat tartalmaz. Külön kívánságra lehetséges egy adott lakáson belül az IP hálózaton keresztül több helyről is használni a videorögzítőt.

A Wideband Docsis technológia a Cisco és a Scientific Atlanta berendezéseinek felhasználásával biztosítja, hogy a kábeltévés vagy szélessávú szolgáltatók rugalmas módon növelhessék az előfizetőknek nyújtott szolgáltatás sebességet a több száz Mbit/s-os - később Gbit/s-os - sebességtartományban.

Tavaly áprilisban a Scientific Atlanta volt az első olyan cég, amely megkapta a CableLab minősítését a Multi-Stream CableCARD (M-CardTM) kártyához.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.