Hirdetés
. Hirdetés

Hálózatba kapcsolt jövő

|

A telkó ipar legfontosabb eseményét jelentő Mobil Világkongresszuson az Ericsson a mobiltechnológiák jövőjét képviselő megoldásokkal áll elő.

Hirdetés

Az Ericsson csarnok egyik leglátványosabb eleme egy teljes globális hálózat-üzemeltető központ. Egy nyolc LCD képernyőből álló 7 x 2 méteres videófal fogja megjeleníteni az Ericsson romániai, indiai és mexikói központjainak élő hálózatból származó adatfolyamait. A kategóriájukban legjobb eszközöket alkalmazó Ericsson GNOC központok ügyfélorientált, felügyelt üzemeltetést biztosítanak. Nem csak a hálózatok működését figyelik, hanem a szolgáltatások és az ügyfélélmény főbb mutatóit is.

Hirdetés

További érdekességet jelentenek az M2M szolgáltatások a vállalatok és szolgáltatók számára, valódi M2M folyamatok részletes bemutatása a szállítmányozás, az intelligens energiahálózatok és az intelligens fogyasztásmérés terén, a vidéki lefedettség szolgáltatás, amely igény szerinti lefedettséget nyújt vidéki területek számára, az Ericsson Device Care szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a szolgáltatók távolról felügyeljenek, diagnosztizáljanak, ellenőrizzenek és konfiguráljanak mobil eszközöket és alkalmazásokat valamint a Spectrum Refarming 2.0 szolgáltatáscsomag, amely a szolgáltatók GSM/UMTS spektrum felhasználását optimalizálja a minőség megtartásával, felszabadítva ezen értékes erőforrások egy részét az új rádiós technológiák számára.

Az Ericsson több újdonságot is bejelent Barcelonában az idei év során megjelenő Networks Software 14B verzió LTE Advanced vivő-aggregálási demórészeként:

LTE Advanced vivő-aggregálási demó
• Akár 450 Mb/s letöltési sebesség három vivő aggregálásával
• LTE Advanced kereskedelmi szolgáltatás vivőaggregálással kétszer 20 MHz-en, továbbá két együttműködő cég között első ízben bemutatott 300 Mb/s szélessávú mobilsebesség egy partner eszközével.
Koordinált rádiós hozzáférési hálózat bemutató
• A világ első vállalatközi LTE Advanced Combined Cell bemutatója, amely Transmission Mode 9 (TM9) üzemmódban kommunikál egy partnereszközzel. Így akár 100%-kal meg lehet növelni a mobil szélessávú hálózat kapacitását és javítani a teljesítményt a cellahatárokon.
3,5 GHz-es LTE demócsomag
• Egy másik világpremier a 3,5 GHz-es sáv használata vivőaggregációként a letöltési sebességek növelésére, amelyet egy partner eszközgyártó céggel együttműködve mutat be az Ericsson.
• A demóként bemutatott ASA (Authorized Shared Access) révén a mobilszolgáltatók gyorsabban és hatékonyabban használhatnak új sávokat az entitások közötti dinamikus spektrum megosztás engedélyezésével.

Új üzleti lehetőségek tárulnak fel, többek között az OSS/BSS, valamint a TV és média területein. Az MWC-n bemutatott számos demó ezeket a területeket fedi le.
• Szolgáltatás agilitás, amely a szolgáltatók üzemeltetési ciklusainak optimalizálásával segíti a bevételek és profitabilitás növelését, az előfizetők megtartását.
• A Digital Signage az egyre elterjedtebben használt hálózatba kapcsolt képernyők révén új felhasználási területeket és árbevételi modelleket biztosít. Az LTE Broadcast révén a mobilhálózat-üzemeltetők költséghatékonyan juttathatnak el reklámokat vagy szórakoztató műsorokat a legkülönbözőbb megjelenítő eszközökre, így valós időben, dinamikusan tudják frissíteni például a reklámtáblákat, a taxik és felvonók képernyőit, valamint a köztéri megjelenítőket.
• Következő generációs lineáris TV: Az Ericsson videó tömörítési megoldásai több, mint 20 éve a televíziózás élvonalába tartoznak. A bemutatott legújabb videó tömörítési technológiák között szerepelni fog az UHDTV és az adaptív bitsebességű többesadás.
• Új virtualizációs technológiákon alapuló üzleti agilitás. SP-SDN és NFV segítségével gyorsan és hatékonyan megvalósított új hálózati szolgáltatások.
• Integrált megfelelés-irányítás és analitika az IPTV területén: a továbbfejlesztett megfelelés-irányítási és analitikai képességek révén az üzemeltetők jobban átláthatják és célzott intézkedésekkel javíthatják az ügyfélélményt.

A modemek hálózatba kapcsolt társadalom kulcselemei. Az Ericsson modemjei egyetlen eszközben támogatják az összes elterjedt technológiát (LTE FDD és TDD, WCDMA, GSM, TD-SCDMA). Az Ericsson a rádiós sávok széles körét támogatja ugyanabban a lapkakészletben, ezáltal megoldva a széttöredezett piac és spektrum jelentette kihívásokat. Ezt szemléltetendő az Ericsson folyamatos beszédhívást mutat be olyan eszközön, amely új és a hagyományos technológiájú cellák közötti átadásokkal virtuálisan körbeutazza a világot.

Látható lesz a világ legkisebb és teljesítmény szempontjából leghatékonyabb
LTE Advanced vivőaggregálást is támogató modemje: az Ericsson M7450 maximális tervezési rugalmasságot nyújt okostelefonok, táblagépek és bármely más csatlakoztatott eszköz számára.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.