Hirdetés
. Hirdetés

Hálózati adattárolókra támad a Seagate

|

A Seagate új HDD-je kifejezetten NAS készülékekhez készült, és 4 terabájtos.

Hirdetés

A hálózati adattároló eszközökben gyakorlatilag bármelyik 3,5 hüvelykes méretű SATA csatolófelületű merevlemez használható. Természetesen a kisebb méretű vagy SAS csatolóval felszereltekkel már problémák akadnak, ezért érdemes odafigyelni a kiválasztáskor. 

A Seagate most kifejezetten NAS készülékekhez tervezett egy új HDD-t, amelyet egyszerűen Seagate NAS HDD névre keresztelt, mindenféle trükközés nélkül. A kérdéses merevlemez 4 terabájtnyi tárhelyet kínál, aminek köszönhetően egy öt férőhelyes NAS már 20 terabájtosra is bővíthető. 

A Seagate szerint az NAS-ek üzemeltetésekor nehézséget jelent, hogy az eszközök 50 százalékát merevlemez nélkül adják el, ezért a vásárlóra vár a megfelelő adattároló felkutatása és telepítése. A NAS HDD azt a célt szolgálja, hogy ne kelljen a megfelelő modellt keresgélni.  



Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.