Hirdetés
. Hirdetés

Pár hét, és dühönghetünk a Facebookon!

|

Hamarosan új gombokkal bővül a Facebook: lehetünk dühösek, szomorúak, vagy lelkesek is egy poszt olvastán. Nem tetszik gomb viszont nem lesz.

Hirdetés

Azt olvassuk a Facebookon, hogy egy barátunknak elpusztult az aranyhala, kirúgták az állásából, vagy valami más kellemetlenség érte, és szeretnénk reagálni a posztjára, de a Tetszik gombra mégse kattinthatunk. Mit tegyünk?

A dilemma hamarosan megszűnik, mert pár héten belül számos új lehetőség közül választhatunk. A Bloombergnek adott interjújában a Facebook termékigazgatója, Chris Cox elmondta, hogy a népszerű Tetszik gomb mellé öt új társul: lesz gomb a harag, a szomorúság, a szeretet, a nevetés és a lelkesedés kifejezésére.

A megjelenés időpontját nem Cox árulta el, csak annyit mondott, hogy pár héten belül  sor kerül rá. Az új lehetőségeket sárga, animált emojik képviselik majd, és azt is láthatjuk a posztok alatt, melyik reakcióból hány érkezett.

Mindez hatalmas változás a hely életében, mert idáig a lájkolás volt az egyik legfontosabb funkciója: a Facebook szerint a felhasználók naponta hatmilliárdszor (!) nyomták meg a Tetszik gombot, és cégek is a lájkokra  építették online markating-stratégiájukat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.