Hirdetés
. Hirdetés

Háromcentis merevlemez

|

A Samsung a januári CES-en mutatja be legújabb csodafegyverét. A HDD mindössze 1,3 inches, azaz 3,3 centiméteres lesz.

Hirdetés

Az utóbbi években a gyártók sok területen az egyre kisebb dolgokat részesítik előnyben - ahogyan a felhasználók is. Természetesen vannak ellenpéldák is, azonban a merevlemezek esetében a fő szempont az, hogy fizikai méretét tekintve minnél kisebb, annál jobb, eközben pedig a lehető legnagyobb kapacitással rendelkezzen.

A Samsung egyike azon gyártóknak, amelyek időről időre mindig bemutatnak egy-egy forradalmi, vagy annak tűnő újdonságot. Ilyen most a legújabb merevlemezük is, amely mindössze 1,3 inches, azaz 3,3 centiméter méretű. Ez egy merevlemeznek egészen elképesztő méret, így kíváncsian várjuk, miként fest majd az apróság - a koreai gyártó a 2008-as las vegasi CES szórakoztatóelektronikai kiállításon mutatja be a HDD-t.

? A világ legkisebb merevlemeze csak 2 centiméteres ť

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.