Hirdetés
. Hirdetés

Hasznos új funkció a Samsung tévékben

|

A Samsung 2019-es QLED TV-iben elérhető új Háttér Mód lehetővé teszi, hogy a felhasználók világhírű művészi alkotásokat jelenítsenek meg a kijelzőn a televízió kikapcsolt állapotában.

Hirdetés

Hirdetés

A Háttér Mód hírekhez, időjárási adatokhoz vagy akár családi képekhez, zenékhez is közvetlen hozzáférést biztosít akkor is, amikor a felhasználók éppen nem aktívan nézik a televíziót. A 2019-es QLED TV-k kijelzőjén olyan neves művészek alkotásai is megjeleníthetők Háttér Módban, mint Tali Lennox vagy a Scholten & Baijings dizájnerei. A már elérhető, megújult Háttér Módnak köszönhetően a televízió nem csak bekapcsolt állapotban képezi otthonunk szerves részét.  

Az új Háttér Mód a Samsung és számos tehetséges művész együttműködésének az eredménye. A létrehozott tartalmak melegséget és nyugalmat hoznak el a felhasználók otthonaiba. A Samsung többek között Tali Lennox-szal, az absztrakt olajfestményeiről ismert képzőművésszel és modellel, a divatszakma jelentős szereplőjével, valamint a holland dizájnerpárossal, a Scholten & Baijings-szel is együttműködött a Háttér Mód tökéletesítésén.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.