Hirdetés
. Hirdetés

Hasznos új funkció a Viberben

|

A Rakuten Viber népszerű üzenetküldő alkalmazásában mostantól "eltűnő üzeneteket" is használhatunk.

Hirdetés

Hirdetés

A korábban csak titkos csevegésekben használt funkció a mai naptól elérhető az általános üzenetváltásokban. Mostantól tehát bármely felhasználó beállíthat egy időzítő funkciót szöveges üzenet, fotó, videó vagy más típusú fájl elküldése esetén, így az pár másodperctől akár napokig terjedő intervallumban elérhető lesz a címzett számára.

A tartalom törlésének automatikus visszaszámlálása azonnal megkezdődik, miután a címzett megtekintette az üzenetet. A személyes csevegésekben beállítható "eltűnő üzeneteknek" köszönhetően a Viber tovább erősíti a felhasználók kibervédelmét.

Eegy eltűnő üzenet létrehozásához nem kell mást tennünk, mintaz óra ikonra kattintani a csevegés alján, és beállítani az üzenet megjelenítésének időtartamát; majd elküldeni az üzenetet a címzettnek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.