Hirdetés
. Hirdetés

Hasznos újdonság a Windows 10 Start menüjében

|

A csempék mappába rendezésével javul az indítómenü kezelhetősége.

Hirdetés

Az MSPU értesülései szerint a Microsoft a Start menü továbbfejlesztésén dolgozik, lehetővé téve, hogy mappákat is elhelyezhessünk benne, így minden korábbinál hatékonyabban rendezhetjük a népszerű indítómenü tartalmát. Az új funkció a tavasszal esedékes Creators Update (más néven Redstone 2) verzióban jelenik majd meg. A jobb kezelhetőség érdekében több élő csempét egyetlen mappába csoportosíthatunk. A merevlemezes mappák Start menübe való kitűzésére továbbra sem lesz lehetőség. A mappába rendezést várhatóan a tesztelőknek a január elején eljuttatandó következő buildben lehet majd először kipróbálni.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.