Hirdetés
. Hirdetés

Hasznos újdonságokkal bővül a Slack platform

|

A csoportmunka-alkalmazás a koronavírus miatt jó pár olyan funkciót vezetett be, melyek valamelyest pótolhatják az irodai személyes találkozásokat.

Hirdetés

A legtöbb irodai alkalmazásokat gyártó cég komoly erőforrásokat fordít arra, hogy kiszolgálják a távmunkára átálló vállalatok igényeit. Vannak, akik számára megváltás az otthoni munka, de olyanok is akadnak, aki kedvelik ha kollégáik társaságában küzdhetnek meg a napi kihívásokkal. A Slack frissen bemutatott funkciói azt a célt szolgálják, hogy személyes találkozások spontaneitása ismét a napi munka része lehessen.

Hirdetés

Az Instagram és a Facebook sztoriajihoz hasonlóan hamarosan rövid videókat hagyhatunk kollégáinknak a Slack felületén, melyekben helyzetjelentést adhatunk egy-egy projektről. Ezek nyilvánvalóan nem alkalmasak hosszabb beszámolók készítésére, de nem is a videohívásokat hivatottak helyettesíteni. Az újdonság mibenlétét jól illusztrálja ez a rövid kis videó, melyet a Slack tett közzé a frissítés kapcsán:

Emellett bemutatták a "mindig elérhető hang" funkciót, mely lényegében arra szolgál, hogyha a munkánkban elakadunk valahol, akkor könnyen segítséget kérhetünk olyanoktól, akik éppen ráérnek. Ez kicsit arra hasonlít, mint amikor az irodában odahajolunk a mellettünk ülőhöz, hogy segítsen ki minket egy ügyes-bajos probléma megoldásában.

Azt egyelőre még nem jelentették be, hogy az újdonságok mikor érkeznek, viszont közzétettek egy pár frissítést és átalakítást, melyek jórészt a cégek és rendszergazdák számára lehetnek érdekesek, de az erről szóló blogposztot bárki elolvashatja.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.