Hirdetés
. Hirdetés

Hasznos videó funkcióval bővül a OneDrive

|

Nemsokára automatikusan kinyeri a szövegeket a videó- és audiófájlokból a Microsoft üzleti felhasználóknak szánt felhős tárolószolgáltatása.

Hirdetés

Hirdetés

Bejelentette a Microsoft, hogy a OneDrive for Business szolgáltatás nemsokára automatikus feliratozó funkcióval bővül, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy kinyerjék videóik és hangfájljaik szövegét.

Az új funkció alapjául egy, a Microsoft Streambe épített mesterséges intelligencia technológia szolgál, és a teljes szövegkinyerési folyamat a Microsot Cloud környezetben zajlik, nem használnak hozzá külső fejlesztőtől származó technológiát. Miközben a felhasználó megtekint egy videót vagy meghallgat egy audiófájlt, megjelenik a médiafájl szövege. A funkció 320 fájlformátumot támogat.

A szolgáltatás további előnye, hogy a szövegkinyerésnek köszönhetően könnyebben megtalálhatók lesznek a felhőben a videó- és audiófájlok.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.