Hirdetés
. Hirdetés

Hatalmas változások a Windows 10 szívében

|

A hírek szerint a Microsoft teljesen átdolgozza a Windows Intézőt.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft évek óta ígéri az Intéző modernizált változatát, de a projekt lassan halad előre, és egyelőre csak kísérleti verziókat láthattunk belőle a Windows 10 betekintő változataiban.

Közben a cég az Intéző meglévő, Win32-es változatát is igyekszik javítani, és a legutóbbi nagy Windows 10 frissítésben megjelent egy fekete téma, amely küllemében illeszkedik az operációs rendszer általános megjelenéséhez.

Jövőre azonban lényegi változások jönnek, ugyanis a Microsoft a Fluent Design beépítésén dolgozik, és a munka eredménye a Windows 10 20H1 frissítésben, vagyis jövő április táján kerülhet a nagyközönség elé.

A Windows Insider program Fast gyűrűjének tesztelői már most megkapták a Windows 10 20H1 korai betekintő változatát, de az Intézővel kapcsolatban egyelőre nincsenek igazán említésre méltó újdonságok: ezek csak valamikor 2019 végén várhatók.

A Microsoft egyébként részben pont az Intéző továbbfejlesztése miatt kezdte meg ilyen korán a Windows 10 20H1 tesztelését, mert hosszabb időre van szüksége a Fluent Design megvalósításához.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.