Hirdetés
. Hirdetés

Hatalmas várakozás övezi a Microsoft májusi frissítő keddjét

|

Mindenki azt reméli, hogy a fejlesztőnek sikerül kijavítania az áprilisi Windows 10 frissítés súlyos hibáit.

Hirdetés

Hirdetés

Május 8. úgynevezett frissítő kedd: a Microsoft minden hónap második keddjén adja ki azokat kumulatív frissítéseket, amelyek egy sor biztonsági és teljesítményjavító továbbfejlesztéshez juttatják hozzá a Windows 10 felhasználókat.

A legújabb kumulatív frissítések telepítése után biztosak lehetnünk benne, hogy Windows 10 rendszerünk naprakész, és a legtöbb ismert sebezhetőség ellen védett.

A mostani frissítő kedd azért is fontos, mert ez az áprilisi Windows 10 frissítés (v. 1803) első kumulatív frissítése.

A Microsoft április 30-án tette hozzáférhetővé az új Windows 10 verzió kézi letöltését: ha a Windows Update-ben kattintunk a Frissítések keresése lehetőségen, a rendszer megkeresi és felkínálja számunkra az új szoftvert.

A legújabb csomag azonban nem csak biztonsági javításokat tartalmaz, de elvileg azokat a hibákat is korrigálja, amelyek a kézi telepítés során felléptek. Előfordult például, hogy lefagyott a Google Chrome, sőt, az egész rendszer.

Rövidesen kiderül, hogy a Microsoftnak tényleg sikerült-e orvosolnia ezeket a problémákat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.