Hirdetés
. Hirdetés

Hazai Vodafone szolgáltatóközpont

|

Szolgáltatóközpontot hoz Budapestre a Vodafone csoport. A 9 milliárd forintos beruházás 700 új munkahelyet jelent.

Hirdetés

A teljes Vodafone csoport a Magyarországra telepített szolgáltatóközpontban a csoport pénzügyi, beszerzési és az ellátási lánchoz tartozó feladatait intézik majd, valamint ERP rendszert is működtetnek - ismertette Beck György, a Vodafone ügyvezető igazgatója. A Vodafone csoport több országot versenyeztetett, végül ezek közül választották ki Magyarországot. Beck szerint hazánk mellett szólt a kiváló infrastruktúra és a szakképzett személyzet megléte, ezen kívül pedig a kormányzati hozzáállás is segített.

A szolgáltatóközpont Budapesten létesül és a Vodafone tulajdonában lesz, de külön jogi személy működteti majd.

Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter a szolgáltatóközpont bejelentéséhez kapcsolódó sajtótájékoztatón elmondta, hogy az utóbbi időben 40 szolgáltatóközpont telepedett meg Magyarországon, és ezzel 14 ezer új munkahely jött létre. Arra az újságírói kérdésre, hogy a mostani Vodafone-beruházást mivel támogatta az állam, a miniszter nem válaszolt, mivel a szerződés még nincs aláírva. Kóka ismertette, hogy az állam támogathatja a beruházást, adhat beruházási adókedvezményt, vagy a munkaerő képzéséhez is fizethet hozzájárulás.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.