Hirdetés
. Hirdetés

Hazánkba is érkezik a kiskereskedelmi Dynamics AX

|

A Dynamics ERP és a Dynamics AX for Retail hazánkban várhatóan 2011. február 1-től lesz elérhető.

Hirdetés

A londoni Convergence 2010 Europe rendezvényen Kirill Tatarinov, a Microsoft üzleti megoldások divíziójának az alelnöke bejelentette a cég Dynamics termékcsaládhoz kapcsolódó innovációs terveit. Londoni előadásában Tatarinov beszélt a Dynamics AX kiskereskedelmi verziójának új piacokra való bevezetéséről, az ERP kétszintű megoldásáról valamint a Dynamics NAV 2009 R2-ről.

 

 



A Tatarinov egyúttal elárulta a Dynamics CRM Online várható promóciós árazását is, amely felhasználónként 34 dollár (31 euró) havi díjat jelent majd. Ez az ár az új ügyfelek számára 2011. június 30-ig érhető el, és a szolgáltatás első 12 hónapjában lesz érvényben. A promóció kiegészíti a partnereknek szóló, 2010 júliusában tett bejelentést, amelynek keretében a partnerek 40 százalékos kedvezménnyel juthatnak hozzá a szolgáltatás előfizetéseihez ugyanezen időszak alatt. A Microsoft Dynamics CRM 2011 és a Microsoft Dynamics CRM Online hivatalos termékindító rendezvényei 2011 januárjában kezdődnek.

A Dynamics ERP bejelentése mellet Tatarinov 22 olyan új piacot nevezett meg – köztük Magyarországot -, ahol a Microsoft Dynamics AX kiskereskedelmi verziója 2011. február 1-től elérhető lesz. A Microsoft ezen felül bejelentette a Dynamics ERP kétszintű felületének általános elérhetőségét is, ami felgyorsítja a Dynamics AX különböző szintű használatát, valamint az SAP Business Suite bevezetését. A kétszintű ERP implementációs modell segíti a szervezeteket eltérő ERP megoldások konszolidációjában, lehetővé teszi az informatikai befektetések szabványosítását és racionalizálását, továbbá – a költséghatékony folyamatintegráció révén – javítja az üzleti dinamizmust.

A Dynamics NAV 2009 R2 verzióhoz új fejlesztési funkciókat vezetettek be, amelyek a korábban megjelent frissítéshez kapcsolódnak. A termék 2010 decemberében lesz elérhető. Ezek az új funkciók jelentős termelékenységi javulást hoznak majd, megfelelő eszközöket biztosítva a megoldások fejlesztéséhez.  Tatarinov bejelentette továbbá, hogy a jelenleg elérhető Environmental Sustainability Dashboard for Microsoft Dynamics AX (környezeti fenntarthatósági dashboard) megkapta a Global Reporting Initiative (GRI) tanúsítványt, ami igazolja, hogy a GRI tartalom jelentése a tanulmányon belül megfelel a GRI szabványnak. Ez a tanúsítvány azt igazolja, hogy a Dashboard egyike annak a mindössze négy szoftveralkalmazásnak, amelyek elnyerték a GRI hitelesítését.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.