Hirdetés
. Hirdetés

HD videók a YouTube-on?

|

A YouTube egyik alapítója, Steve Chen egy konferencián megerősítette, hogy a HD videók megosztásának lehetőségeit tesztelik.

Hirdetés

Egy olyan lejátszót fejlesztettek ki, amely feltérképezi a felhasználó internetkapcsolatának sávszélességét, és megfelelő körülmények esetén felajánlja, hogy az adott videót jobb minőségben, nagy felbontásban is megnézhessük. Az első jobb minőségű (de még nem HD) videó három hónapon belül elérhető lesz az oldalon.

Chen azonban azt is hangsúlyozta: avállalat elsődleges célja az, hogy bárkinek tudjon tartalmat szolgáltatni, ezért nem a HD a fő csapásirány a változó szélességű internetelérések miatt. Egyelőre ugyanis nehéz nézhető HD termékeket szolgáltatni a hosszú betöltési idő miatt.

? Ugrásrakész versenytársak - a cikk folytatása ť

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.