Hirdetés
. Hirdetés

Hibajavító operációs rendszer az iPhone 4-hez

|

I-Phone-fiesztát rendez az Apple: a gyártó ma mutatta be mobil operációs rendszerének legújabb verzióját, este pedig egy tegnap bejelentett, meglepetésszerű sajtótájékoztatót tartanak a ?kishibás? szupertelefonnal kapcsolatban.

Hirdetés

Az Apple bemutatta az iPhone-telefonokhoz fejlesztett mobil operációs rendszerének legújabb kiadását; az iOS 4.0.1 az iPhone 4, a 3GS és a 3G vételi hibáit hivatott orvosolni. A javított rendszerben ?tökéletesítették a térerőt jelképező oszlopokat megjelenítő formulát". Az Apple néhány hónappal ezelőtt adott ki egy levelet, amelyben a kijelző ?teljesen elhibázott" grafikus megoldásának fogyatékosságaival magyarázták az iPhone 4 vételi problémáival kapcsolatos híreket.

Hogy az új operációs rendszer valóban javít-e a mobil vételi képességein, egyelőre nem tudni. Annak ellenére ugyanis, hogy az Apple a fent említett problémával magyarázta az új iPhone-nal kapcsolatos felhasználói panaszokat - jelesül azt, hogy ha bizonyos pontokon megérintik a burkolatot, a készülék egyszerűen ?leesik" a hálózatról - a szakemberek többsége finoman fogalmazva is ?vitatta", hogy a cég magyarázata megállja a helyét.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.