Hirdetés
. Hirdetés

Hírek, pletykák a Samsung Galaxy S11-ről

|

A Samsung állítólag február közepén akar kirukkolni az új csúcsmobillal.

Hirdetés

Hirdetés

A Samsung új generációs zászlóshajója, a Galaxy S11 csak jövőre jelenik meg, de a vele kapcsolatos hírek már most ezerrel pörögnek.

Egy bennfentes szerint a mobil háromfajta - 6,2 vagy 6,4, valamint  6,7 és 6,9 hüvelykes - kijelzővel jön ki. Ez komoly előrelépés a Galaxy S10-hez képest, amely 6,1 hüvelykes (Galaxy S10), 6,4 (Galaxy S10+) és 6,7 hüvelykes (Galaxy S10 5G) kivitelben jelent meg.

Az új modellek közül a két kisebb állítólag 5G és LTE változban is megjelenik, a legnagyobb viszont csak 5G verzióban lesz kapható. Ez azt jelenti, hogy a teljes terméksor öt modellből fog állni, ami rekordnak számít a Samsung Galaxy sorozatában.

A jól értesült hírforrás szerint mindegyik mobil lekerekített kijelzőt kap, és a megjelenést a február 24-én kezdődő Mobile Word Conress előtti hétre tervezi a Samsung.

Ami az új mobilok kameraszekcióját illeti, új hír nincs, viszont korábban arról lehetett hallani, hogy az S11 a Samsung 108 megapixeles szenzorát kapja, ami nemrégiben mutatkozott be a Xiaomi Mi Note 10-ben.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.