Hirdetés
. Hirdetés

Hogy előzhető meg a laptop lopás?

|

Van pár tippünk. Nem árt tudni, hogy melyik laptop típust lopják el legtöbbször.

Hirdetés

Nagyon meggondoljuk, hogy milyen autót veszünk, nem csak az üzemanyag fogyasztás, hanem a modell autótolvajok körében mérhető népszerűsége is számít. A legkeresettebb márka nem csak autók, de laptopok esetében is áll, itt pedig még óvatosabbnak kell lennünk, hiszen hordozható gépünkre mégsem szerelhetünk riasztót. (Habár megfelelő kiépítésű Intel vPro processzoros gépek távolról letilthatók lopás esetén.)

 

Ez az iparág is növekszik, így nekünk is érdemes megelőző csapást mérni, így feljegyezni a gép sorozatszámát, hogy baj esetén tudjunk mit regisztrálni a lopottlaptop.hu oldalon. Nem árthat egy lopásgátló zár sem és persze a körültekintés. A tipikus hibáka és a legkeresettebb típusokról összeállított rendőrségi statisztikát megtekinthetik testvérlapunk, a Computerworld.hu cikkében.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.