Hirdetés
. Hirdetés

Hogyan vásárolunk?

|

Az Oracle Retail Customer Analytics a gyakorlatban felhasználható információkkal szolgál a kiskereskedőknek a vevők vásárlási szokásaival kapcsolatban.

Hirdetés

Az Oracle bemutatta az Oracle Retail Customer Analytics üzletiintelligencia-megoldást, amelynek segítségével a kiskereskedők képesek jobban megérteni vásárlóikat, valamint azt, hogy mi mozgatja a vásárlással kapcsolatos döntéseiket. Szegmentációs, demográfiai, termékaffinitási és promóciós információkat biztosít a kategóriamenedzserek, polcszervizesek, beszerzők és árelemzők számára. A rendelkezésre álló adatokat hasznosítva lehetővé teszi a válaszadást az olyan, a vevőik vásárlási szokásaival kapcsolatos kritikus fontosságú kérdésekre, mint mennyire kelendőek a termékeim a különböző demográfiai csoportokban, melyek a legértékesebb vásárlói szegmensek a számomra, milyen eredményt hoznak a promócióim stb.

Közel száz kulcsfontosságú teljesítménymutatón alapuló, előre elkészített műszerfal-nézettel (dashboard) a megoldás gyors megtérülést biztosít, és lehetővé teszi a kiskereskedők számára, hogy folyamatosan alkalmazkodjanak a vevők preferenciáihoz és a piaci lehetőségekhez.

Az Oracle Retail Analytics alkalmazáscsalád legújabb tagja kiegészíti az árucikk- és boltteljesítményt, a készletforgást, a profit- és értékesítési trendeket, valamint a potenciális készlethiányokat megvilágító Oracle Retail Merchandising Analytics megoldást. Az Oracle Exadata Database Machine és az Oracle Exalogic Elastic Cloud rendszerekre optimalizált alkalmazások képesek biztosítani a kiskereskedelemre jellemző jelentős adatvolumen kezeléséhez szükséges teljesítményt és méretrugalmasságot, anélkül hogy csökkenne az elemzés mélysége vagy sebessége.

Az Oracle Retail Analytics alkalmazásai gyárilag integráltak számos Oracle és külső fejlesztésű alkalmazással. Rendszerbe állíthatók külön-külön vagy együttesen is, ahogyan az adott kiskereskedő alkalmazáskörnyezete és speciális igényei megkívánják. Az Oracle Business Intelligence Enterprise Edition megoldáson alapuló Oracle Retail Analytics támogatja az egyre elterjedtebb mobil munkavégzést, és a jelentéseket számos különböző formátumban képes eljuttatni a mobil eszközökre és asztali gépekre.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.