Hirdetés
. Hirdetés

Holnap jön a végleges Firefox 3

|

A Mozilla bejelentette, hogy a Firefox 3 június 17-én lát majd napvilágot, egy Guiness világrekord-kísérlettel együtt.

Hirdetés

A Mozilla június 17-én bocsátja útjára Firefox 3 webböngésző végleges változatát. A fejlesztők arra bátorítják a felhasználókat, hogy segítsék munkájukat egy Guiness rekord felállításával is. A Firefox csapat szeretné felállítani a 24 óra leforgása alatt legtöbbször letöltött szoftver rekordját, és ezzel bekerülni a Guiness Rekordok Könyvébe. Már több mint 1 300 000 felhasználó jelezte szándékát, hogy részt vesz a kísérletben, és le fogja tölteni a böngésző új változatát. Érdemes ellátogatni az oldalra, és rácsodálkozni, hogy Magyarországról milyen sokan iratkoztak fel már most.

A Mozilla által fejlesztett böngésző legfrissebb változatát RC1 formában (tehát a végleges kiadást megelőző utolsó tesztváltozatban) május közepén, majdnem tizenkilenc hónapos fejlesztés után kaptuk kézhez, és letölthettük a Mozilla honlapjáról. A holnapra esedékes, végleges változat mellett már azt is tudni lehet, hogy a Firefox 3.1-es változatának tervezése már most elkezdődött. A Shiretoko kódnevű program fejlesztése ugyan még a korai fázisban van, az első alfaváltozatot már júliusra ígéri a Mozilla.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.