Hirdetés
. Hirdetés

Holnaptól fizessen többletköltséget az, aki megengedheti magának

|

Ön tudja, hogy mi a vállalati informatikai infrastruktúra célja? A munkavégzéshez szükséges programok biztosítása. Bárhonnan és bármikor!

Hirdetés

Több millió ember használja a virtuális asztali NComputingot annak érdekében, hogy kihasználhassa a PC-k kiaknázatlan teljesítményét. Ezt annak érdekében teszik, hogy megfizethető áron és hatékonyan férhessenek hozzá a számítástechnikához.

alphasonic1
alphasonic1

Lássuk, miért is éri meg az NComputingot választani!

Gyakran felmerül az a kérdés, hogy van-e olyan optimálisan teljesítő infrastruktúra melynek fenntartási költsége tökéletesen tervezhető és nagyságrendekkel kevesebb, mint a hagyományos megoldásokat alkalmazó PC-s hálózat.

A válaszunk erre: igen, van! Ez pedig nem más, mint az NComputing!

A desktop virtualizációs megoldások egyedülállóak, hiszen egyszerre látnak el hardvert és szoftvert. Ha az NComputingot választja, egy problémamentes megoldást kap, nagy teljesítménnyel, kiemelten kedvező áron!

Mit szólna hozzá, ha:

- Ha soha többé nem kellene számítógépet vásárolnia?
- Ha akár 90%-kal csökkenne számítógépei energiafogyasztása?
- Ha minimalizálná a számítógépes hálózat fenntartási költségeit és a káros anyag kibocsátást?
- Ha soha többé nem érnék Önt váratlan költségek ezzel kapcsolatban?

A jövő kliens számítógépe, az NComputing segítségével ez nem egy álom, hanem a valóság.
A módszer azon alapul, hogy egy gép erőforrásait egy időben több helyen is képesek kihasználni, több felhasználó révén.

Hirdetés

A felhasználók úgy érzik, hogy mindegyiküknek megvan a saját felhasználói környezetük, viszont ezzel egy időben alkalmazásokat osztanak meg, mint például:

- internetes böngészők
- e-mail kliensek
- irodai programok
- multimédiás programok.

Minden felhasználónak van saját billentyűzete, monitora, és olyan beállításaik is lehetnek, mintha minden felhasználó saját számítógéppel rendelkezne.

alphasonic2
alphasonic2


Takarítson meg még sohasem látott mértékben!

Az NComputing rendszerek költsége legalább 50%-kal kevesebb, mint a hagyományos PC-ké, és mivel kevesebb energiával dolgoznak, mint 5 Watt, így könnyedén csökkentheti az energiafogyasztást, mintegy 90%-kal felhasználónként!
Mivel az eszközök nem termelnek hőt, így nincs szükség akkora légkondicionálásra, hűtésre.

Hogy hova ajánljuk?
Az NComputing megoldást rengeteg helyen tudjuk alkalmazni, mint például könyvtárak iskolák irodák vagy oktató termek, bárhova, ahol energiát szeretnénk spórolni!

A hardver-karbantartás és az energia-megtakarítás teszi az NComputingot ideális számítástechnikai platformmá a civil szervezetek számára is- mind belső használatra, mind fejlesztési munkákra.

Próbálja ki a terméket; írjon a zsofi@alphasonic.hu-ra!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.