Hirdetés
. Hirdetés

Hologramot csinál a mobilos videókból egy újfajta képernyő

|

A HoloVittel saját magunkról is mozgóképes hologramot készíthetünk.

Hirdetés

A hologramok futurisztikus technikáját lopja be a hétköznapokba a HoloVit Holography Systems nevű startup, amely az Indiegogón indított kampányt terméke megtámogatására. A cég újdonsága egy különleges üveglap, amely holografikus képpé alakítja a mobilból, laptopból, illetve tévéből érkező videójelet. Használata pofonegyszerű: nem kell mást tennünk, mint odaállítani a jelforrás elé, és aztán ámultan csodálni az üveglap mögött életre kelő, izgő-mozgó hologramot.

A HoloVittel barátainkat, ismerőseinket is hologrammosíthatjuk. Ehhez csupán a HoloVit fekete háttérernyőjére lesz szükségük, ami elé beáll a szereplő, magát a felvételt pedig bármilyen eszközzel, például egy okostelefonnal is elkészíthetik. Akár még a Star Wars híres jelenetét is újraforgathatjuk, amiben R2-D2 lejátssza Luke Skywalkernek Leia hercegnő segélykérő üzenetét -- a HoloVit kis holovideóiról úgyis mindenkinek ez a képsor ugrik be! 

A varázsképernyő ősszel jelenik meg. Három méretben lesz kapható, a legkisebb 25x38, a legnagyobb 65x90 centis, az árak 79 és 219 dollár között mozognak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.