Hirdetés
. Hirdetés

Holomatix Blaze 3D Studio - Flash a 3D nyelvén

|

A Blaze 3D Studio segítségével valós 3D-s modelleket helyezhetünk a Flash mozinkba, melyeket a látogató tetszés szerint nagyíthat, illetve forgathat.

Hirdetés

A Blaze 3D Studio segít, hogy a honlapokon ezentúl interaktív 3D-s elemek is megjeleníthetőek legyenek. A Blaze 3D Studio használata egyszerű, hiszen csak elkészítjük modellünket, amit exportálva egy Flash mozit kapunk, ezt pedig honlapunk bármelyik Flash részébe beimportálhatjuk. Az alkalmazás nagyszerűen használható termékbemutatók esetében.

A Blaze 3D lehetőséget ad, hogy a modelleken kívül videókat is készíthessünk, amit tetszés szerinti codec-el kódolva exportálhatunk vagy SWF Movie-ként. A Blaze 3D-be importálhatóak a Maya, a 3DS Max illetve Lightwave modelljei.

A Blaze 3D-t használata mellett szóló főbb érvek:

- Jó minőségű 3D render
- Teljes interaktivitás
- Az SWF ActionScript-el kontrollálható
- Ingyenes non-profit célokra

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.