Hirdetés
. Hirdetés

Hordozható projektor az Epsontól

|

A kivetítő tömege kevesebb, mint 1,8 kilogramm.

Hirdetés

A most bemutatott új EMP-1700-as sorozaton belül egyik kivetítő tömege sem haladja meg az 1,8 kilogrammot, ráadásul az új táskával igazán könnyen hordozhatóak is. Üzembe-helyezésük egyszerű, és összesen hat másodperc alatt élednek fel, az automatikus trapézkorrekció és a 3 az 1-ben USB port révén. Az USB Display funkció használata esetén ugyanis a kép, a hang és a vezérlés is egy kábelen keresztül történik, így megszüntethető a korábban jellemző kábelrengeteg.

A ventilátor nem hátra vagy oldalra, a közönség felé, hanem diszkréten, előre fújja ki a meleg levegőt. A kiváló minőségű objektívnek köszönhetően nagyméretű, éles kép vetíthető már kis távolságról is. A most bemutatott EB-1730W és EB-1735W modellek WXGA felbontásúak (1280x800), így harminc százalékkal több hasznos képpont áll rendelkezésünkre, mint az XGA modellek esetében.

 

eb-1720_1.jpg
 


Vele egy időben mutatkozott be az EB-G5000-es sorozat is, amelynek tagjai 5000 ANSI lumen fényerő előállítására képesek, így tiszta és kiváló minőségű képet vetítenek még olyan nagy termekben is, mint az aulák, előadók vagy kisebb sportcsarnokok. Öt különböző objektív vásárolható meg hozzájuk, amelyek a +/-60 százalékos függőleges és +/-10 százalékos vízszintes lencsemozgatásnak köszönhetően bármilyen környezet kívánalmainak képesek megfelelni.

Az EB-G5100 és EB-G5150 típusok 4000 lumen, míg az EB-G5300 és az EB-G5350 készülékek 5000 lumen fényerejűek. Az EB-G5200W modell WXGA felbontású (1280x800), így jól passzol a ma általánosan használt noteszgépek valós kijelző-felbontásához.

 

eb_g5100_1.jpg
 


A vezérlőpanel náluk a készülék teteje helyett a hátulján található, így még akkor is könnyen kezelhető, ha a készülék már a plafonra van szerelve. Külön csatlakozók érhetők el a mennyezeti csatlakoztatás és asztali használat során. A diszkrét kábeltakaró elem alaptartozéka a kivetítőknek, az objektívek és a szűrők pedig egy mozdulattal cserélhetők.
    
Az EMP-1700-as sorozat minden tagja, valamint az EB-G5150 és az EB-G5350 is alkalmazza az EasyMP technológiáját, számos hálózati funkciót és több képernyős kivetítést téve lehetővé ezzel - egy számítógépről akár négy kivetítő is kiszolgálható tartalommal, a vezeték nélküli vagy vezetékes hálózaton keresztül. Ezzel a módszerrel olyan különleges hatások is megvalósíthatók, mint az osztott vagy a panoráma képernyő. A funkció tökéletesen alkalmas olyan esetekben, amikor különösen sok információt akarunk egyszerre megjeleníteni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.