Hirdetés
. Hirdetés

HSDPA-n a Pannon

|

A Pannon HSDPA szolgáltatást indított Budapest egy részén - derült ki a GSM Europe közgyűlése alkalmával tartott sajtótájékoztatón.

Hirdetés

A Pannon november 22-én indította el Budapest területén a 7,2 Mbps sebességű HSDPA internetet - jelentette be Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója azon a sajtótájékoztaón, amit a GSM Europe szervezet 32. közgyűlése alkalmából tartottak. A nagy sebességű mobilinternet nem működik a város egész területén, de a fejlesztéseknek köszönhetően ezt pótolják.

A Computerworld kérdésére válaszolva Fredheim ismertette, hogy az átalánydíjas - és bizonyos feltételek között korlátlan - mobilinternet bevezetésének dátumát még nem tudja bejelenteni, de figyelik a piaci fejleményeket és a mobilinternet-forgalmat, és ennek megfelelően időzítik a korlátlan csomag bevezetését. A vezérigazgató hangsúlyozta, a Pannon mindenképpen a minőségre, és nem mennyiségre törekszik, így előbb a hálózat fejlesztésre összpontosítanak.

A szolgáltató egyébként a következő két évben 20 milliárd forintot fektet be a szélessávú mobilhálózat fejlesztésébe, ahogy azt a 900 MHz-es licenc meghosszabbításának feltételeként vállalták.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.