Hirdetés
. Hirdetés

Huawei: színes tabletek és gyors mobilok

|

A CES keretei között mutatta be a távol-keleti gyártó legújabb eszközeit, melyek mind külsejükben, mind tudásokban kitűnnek a többi készülék közül.

Hirdetés

Huawei a CES 2012-n
Huawei a CES 2012-n

A Huawei MediaPad egyike lesz a világ azon készülékeinek, amelyek először érkeznek előre telepített, Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszerrel a vásárlókhoz. A vállalat bemutatta új, színes MediaPad sorozatát is Las Vegas-ban. A tablet 3 új színben (fekete, barna és rózsaszín) lesz elérhető. Az összes készülék 1280x800-as felbontású kijelzővel ellátott, amelyek alkalmasak akár Full HD minőségű videók lejátszására is. A színes burkolat alatt egy dupla magos, 1,2 GHz-s Qualcomm processzor rejlik, melynek működését  6 óránál is nagyobb üzemidőt biztosító akkumulátor támogatja.

Huawei MediaPad az idei CES-en

„A piac jelenlegi táblagép kínálatára alapvetően a fekete és fehér színvilág jellemző. Az új, színes MediaPad személyre szabottabb, egyedibb megjelenést nyújt és feleslegessé teheti egy külső tok megvásárlását” - mondta Richard Yu, a Huawei Device elnöke. A készülékek egyes országokban előreláthatóan 2012 első félévében már elérhetőek lesznek.

Ezzel párhuzamosan ugyanitt, a CES-en rántotta le a leplet a gyártó teljes Long Term Evolution (LTE, azaz negyedik generációs, mobilkommunikációs) készülék-portfoliójáról, kiemelve első LTE okostelefonját, a Huawei Ascend P1 lte-t. A kétmagos, 1,5 GHz-es processzoron futó, 4,3”-os Super AMOLED kijelzővel felszerelt készülék mellett legújabb LTE modemjét, az E3276-ot és LTE routerjét, az E5776-ot is ugyanitt mutatta be a cég. Mindkét készülék az LTE 4 kategóriát támogatja, maximum 150 Mbps letöltési és 50 Mbps feltöltési sebességeket lehetővé téve. A Huawei az első gyártó, aki LTE Category 4-képes készüléket mutat be.

Emellett a CES-en látható először a Huawei E392 LTE modem, ami a világ első LTE TDD /FDD /UMTS/ GSM multi-mode USB modemje; és a Huawei E398, a világ első triple-mode LTE modemje.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.