Hirdetés
. Hirdetés

Idén is ingyen telefonálhatnak az észak-amerikaiak

|

A jelek szerint visszhang nélkül maradt Google Voice tavalyi akciója.

Hirdetés

Pár nappal ezelőtt a Google bejelentette, hogy a Gmailen keresztül is elérhető Voice szolgáltatása segítségével hazájukon belül a kanadai és egyesült államokbeli felhasználók 2013-ban is ingyenesen hívhatják a vezetékes- és mobilszámokat.


A keresőcég Skype-riválisa 2009. márciusi elérhetővé válása óta nem kapott szárnyra, noha a mobilok mellett Windows, Mac OS X és Linux operációs rendszerű számítógépeken egyaránt használható szolgáltatás az ártáblázata alapján valóban kedvező percdíjakkal rendelkezik.


Meglepő módon a minden lehetséges módon spórolni kívánók számára akár még Magyarországon belül is megfontolandó lehet a Google Voice használata, hiszen 27 százalékos áfával együtt mobilokat 14, míg vezetékes telefonokat 2,5 eurocentért (~ 41 / 7,2 forintért) lehet hívni a segítségével.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.