Hirdetés
. Hirdetés

Igazán olcsóak lehetnek az Ultra HD TV-k

|

Kínában akár 800 dollárra is lecsökkenhet az UHD tévék ára.

Hirdetés

Az Ultra HD televíziók ára a kezdetekben olyan magas volt, hogy sokkal egyszerűbb volt autót vásárolni, na és persze jobb befektetésnek is bizonyult. Még egy év sem telt el a 4K-s tévék startja óta, de ma már sokszor hallunk 1000 dollár alatti modellekről is. Mi lenne, ha még olcsóbbak lennének? 

A Digitimes értesülései szerint az október 1-től kezdődő ünnepi szezon miatt nagyon jó esély van rá, hogy a gyártók tovább csökkentik az 50 hüvelykes UHD televíziók vételárát, egészen 800 dollárig. Persze ez sajnos csak Kínában lenne érvényes. 

Amennyiben az 50 hüvelykesek ilyen olcsóvá válnak, jó kérdés, hogy vajon mennyiért lehet majd szerezni egy 39 hüvelykes modellt Kínából. Természetesen az akciós készülékek közül minden bizonnyal egy sem lesz okostévé, és a különböző extra funkciókról is le kell majd mondani a gyakorlatilag további 20 százalékos kedvezményért cserébe. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.