Hirdetés
. Hirdetés

Ígéretes Windows 10-es eszközök jönnek október 6-án

|

A Microsoft meghívókat küldött szét egy eseményre, részleteket azonban nem árult el, teret adva ezáltal a találgatásoknak.

Hirdetés

Nagy valószínűséggel új Surface tabletekkel, új Lumia okostelefonokkal és néhány új viselhető eszközzel örvendezteti meg rajongóit október 6-ára beharangozott New York-i eseményén a Microsoft. Ezt még egyáltalán nem lehet készpénznek venni, a szoftvergyártó óriás csupán annyit közölt az újságíróknak küldött meghívóban, hogy "izgalmas bejelentéseik lesznek Windows 10-eszközökkel kapcsolatban", további részleteket nem árult el.

Hirdetés

Internetes pletykák szerint azonban nagyszabású termékbemutatót rendez majd október elején. Várhatóan legalább egy, de még valószínűbb, hogy két Surface tabletettel is előrukkolnak a redmondiak, hiszen az Intel éppen most jelentette be új Skylake processzorait, és a Surface Pro 3 már több mint egy éve a piacon van. A szenvedő Lumia okostelefon termékvonalba két új csúcsmodellel kíván életet lehelni a Microsoft, amelyekkel fel akarja venni a versenyt az iPhone 6s-sel és az androidos világ legjobbjaival.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.