Hirdetés
. Hirdetés

iGoogle témák: publikus API

|

Mindenkinek elérhető az iGoogle témákhoz kapcsolódó programozói kezelőfelület, mellyel saját iGoogle témák készíthetők.

Hirdetés

A Google bejelentette, hogy mindenki számára elérhetővé tette az iGoogle témákhoz kapcsolódó API-t azaz programozói kezelőfelületet, amellyel saját iGoogle témák készíthetők. Mostantól bárki, aki ért a honlapszerkesztéshez, létrehozhatja az ízlésének megfelelő iGoogle témát. A felhasználók még jobban személyre szabhatják oldalukat a nyitótémákkal, függetlenül attól, hogy azokat ki készítette.

Az iGoogle témák API-jával a fejlesztők számos témát tervezhetnek, amelyeket a felhasználók tízmillióival oszthatnak meg, akik így még jobban személyre szabhatják saját kezdőoldalukat. A szabadon kicserélhető témák meghatározzák az iGoogle-oldal kinézetét, ráadásul egyesek a napszaknak megfelelően automatikusan változnak.

A témák fejlesztését ösztönzendő a Google négy híres tervezőt - Yves Behar, Mark Frauenfelder, Troy Lee és John Maeda - alkotását tette közzé. Ezek kreatív, kiváló minőségű témák, amelyek remélhetőleg még jobb munkákra inspirálják majd a tervezőket. Az iGoogle témák API-jának közreadásával egy időben a Google létrehozott egy külön könyvtárat, ahol az összes téma megtalálható.

beach.jpg
countryside.jpg

dailyhoroscope_taurus.jpg
hongkong.jpg
johnmaeda.jpg
jr.jpg
markfrauenfelder.jpg
solarsystem.jpg
troylee.jpg
wintervillage.jpg
yvesbehar.jpg
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.