Hirdetés
. Hirdetés

Így aktiválható a Windows titkos, mindenható vezérlőpultja

|

A GodMode mappa funkció szerinti csoportosításban, egy helyen tárja elénk az operációs rendszer összes beállítási lehetőségét.

Hirdetés

Hirdetés

A Windows 10 és a korábbi Windows-verziók ugyancsak tartalmaznak egy speciális, rejtett mappát, amelyből több mint 200 hasznos eszköz és konfifurációs lehetőség érhető el közvetlenül, vagyis nem kell átrágnunk magunkat több menün és párbeszédablakon a használatukhoz.

Az úgynevezett GodMode mappát úgy varázsolhatjuk elő, hogy kattintunk a windowos munkaasztalon (vagy bármely más mappában) a jobb egérgombbal egy üres helyen, a megjelenő gyorsmenüben az Új/Mappa lehetőségeket választjuk, és az új mappának az alábbi nevet adjuk:

God Mode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}

Miután ily módon elkészült a mindenható mappa, kattintsunk rajta kétszer, és máris elénk tárul egy helyen a rengeteg beállítási lehetőség. A GodMode mappát ugyanúgy áthelyezhetjük máshová, mint a szokványos mappákat, és a GodMode részt tetszés szerint átnevezhetjük.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.