Hirdetés
. Hirdetés

Így használhatja a YouTube új ismétlés funkcióját

|

Immár a világ legnagyobb videómegosztója is lehetővé teszi a videók automatikus vég nélküli, újra meg újra lejátszását.

Hirdetés

Több esetben is jó hasznát vehetjük a videolejátszó programokban megszokott ismétlés funkciót, amely a leállításáig automatikusan lejátssza az alkalmazásba betöltött filmet. Így például ha annyira tetszik egy zenés videó, vagy egy vicces jeleneteket tartalmazó összeállítás, hogy nem győzünk betelni vele; nyelvet tanulunk, és rengetegszer hallani akarunk egy párbeszédet, hogy végérvényesen rögzüljön a memóriánkban; vagy az üzletünkben szeretnénk vég nélkül lejátszani egy terméket vagy szolgáltatást ismertető videót. Immár a YouTube-on is lehetőségünk van az ismételt lejátszásra. Ehhez nem kell mást tennünk, mint a jobb egérgombbal kattintani a videón, és a megjelenő menüben az Ismétlés lehetőséget választani.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.