Hirdetés
. Hirdetés

Így használjuk a Windows 10-et

|

Nemsokára megjelenik az operációs rendszer tavaszi nagy funkciófrissítése, azonban még mindig az egy évvel ezelőtt kiadott 1903-as verziót futtatják a legtöbben.

Hirdetés

Hirdetés

Az AdDuplex statisztikája szerint a Windows 10-változatok háziversenyében 49,2 százalékos részesedéssel még mindig magasan vezet a tavaly tavasszal megjelent 1903-as verzió, a jelenleg legfrissebb November 2019 Update (1909-es verziószám) pedig a második helyet foglalja el 33,4 százalékkal. Igaz, az utóbbi jelentősen, mintegy 5 százalékponttal javított pozícióján egyetlen hónap alatt.

A Windows 10-es számítógépek 9,3 százalékán az October 2018 Update fut, ez az elátkozott verzió, amelyet súlyos hibák miatt, röviddel a kiadása után vissza kellett vonnia a Microsoftnak. Meglehetősen sokan vehetnek részt az Insider tesztelőprogramban, mivel az opeárciós rendszer teszt buildjeit összességében a PC-k 0,8 százalékán találjuk.

A nemsokára esedékes 2004-es verzió elkészült, jelenleg zajlik a hibák kijavítása a tesztelőprogram keretében.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.