Hirdetés
. Hirdetés

Így jutott hozzá celebek meztelen videóihoz a pimasz hacker

|

Másfél évet kapott a celebek e-mailjeit lopkodó férfi: azt nem sikerült rábizonyítani, hogy nyilvánosságra is hozta volna a birtokába jutott meztelen videókat és fényképeket.

Hirdetés

A Pennsylvania állambeli férfit több mint 100 ember, köztük hírességek Google és Apple postafiókját törte fel, ahonnan egyebek mellett meztelen videókat és fényképeket töltött le. A 36 éves Ryan Collins egy pofonegyszerű módszerrel dolgozott: az Apple, illetve a Google nevében hamisított leveleket küldött potenciális áldozatainak, amelyekben arra kérte őket, hogy adják meg felhasználónevüket és jelszavukat. A hatóságok azt nem találták bizonyítottnak, hogy nyilvánosságra is hozta volna az ily módon birtokába került bizalmas tartalmakat, így ezzel nem is vádolták meg.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.